ua en ru

Фігурантам "справи рюкзаків" загрожує до 12 років позбавлення волі, - Холодницький

Фігурантам "справи рюкзаків" загрожує до 12 років позбавлення волі, - Холодницький Фото: Назар Холодницький (РБК-Україна)

Холодницький зазначив, що Арсен Аваков не фігурує в цій справі

Сину глави Міністерства внутрішніх справ Олександру Авакову і колишньому заступнику голови МВС Сергію Чеботарю, які фігурують у так званій "справі рюкзаків", загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі. Про це на брифінгу повідомив керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький.

"Від 7 до 12 років з конфіскацією майна. Підкреслюю, якщо вина буде доведена й коли суд поставить крапку", - підкреслив Холодницький.

Він також додав, що сам міністр внутрішніх справ Арсен Аваков не фігурує в цій справі.

"Ми клопотання погодили між детективами і прокурорами. З цим клопотанням знайомиться сторона захисту. Після цього ми направимо його до суду", - підкреслив Холодницький.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Національне антикорупційне бюро України повідомило про підозру всім затриманим фігурантам у справі сина Авакова. У справі фігурують Олександр Аваков, колишній заступник голови МВС Сергій Чеботар і представник фірми-переможця тендеру з постачання рюкзаків Володимир Литвин.