ua en ru

Фенербахче - Шахтар: Турки сильніше фізично, але ми більш технічні, - Мірча Луческу

Фенербахче - Шахтар: Турки сильніше фізично, але ми більш технічні, - Мірча Луческу Фото: Мірча Луческу

Містер поговорив про старт у Лізі Чемпіонів

Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу прокоментував перший матч у Лізі Чемпіонів своєї команди, повідомляє сайт "гірників".

"Я сподіваюся, для нас залишиться тільки суперник, і все інше забудеться. В останні роки ми проводили тільки товариські матчі з турецькими командами: "Галатасараєм", "Фенербахче", "Бешикташем"... Мені було дуже приємно повертатися до Стамбула. Тепер же доведеться офіційний матч. Не дуже хотів зустрітися з "Фенербахче". Напевно, так само, як і "Фенербахче" не хотів би зіграти з "Шахтарем". Думаю, це буде центральний матч у цьому кваліфікаційному раунді. Зробимо все можливе для того, щоб пройти в наступну стадію. Як, втім, і "Фенербахче", - сказав Луческу.

"На матч і результат не впливає продаж або купівля футболістів. "Фенербахче" були потрібні гравці, яких вони купили. Прийшли виконавці з відомими іменами в європейському футболі. Ми ж, навпаки, відпустили виконавців, які горіли бажанням спробувати себе в інших європейських чемпіонатах. У підсумку на поле вийдуть дві команди з різним потенціалом. З одного боку, "Фенербахче", в складі якого є футболісти з великим досвідом і індивідуально сильними якостями. Ми ж маємо досвід виступу в Лізі чемпіонів в останні роки. Подивимося, що з цього протистояння вийде і хто пройде далі. Фізично "Фенербахче" перевершує нас, це більш потужна команда. Ми ж маємо більш технічних, більш швидких гравців. Чекає цікаве протистояння. Напевно, воно буде і видовищним теж. Не будемо забувати, що ця гра складається з 180 хвилин", - додав румунів.

Нагадаємо, поєдинок відбудеться вже сьогодні у Стамбулі. Початок матчу о 21:00.