ua en ru

У Фастові міліція затримала пасажира, який погрожував підірвати в поїзді гранату

У Фастові міліція затримала пасажира, який погрожував підірвати в поїзді гранату Фото: поїзд Миколаїв - Київ

У потягу Миколаїв - Київ п'яний пасажир погрожував гранатою, купленої за 100 грн у незнайомця

У Фастові Київської області сьогодні, 4 вересня, міліція затримала пасажира поїзда Миколаїв - Київ, який погрожував підірвати в поїзді гранату. Про це йдеться в повідомленні ГУМВС України в Київській області.

"4 вересня в міліцію надійшло повідомлення від правоохоронців залізничної станції Фастів, що в одного з пасажирів потягу сполученням Миколаїв - Київ знаходиться предмет, схожий на гранату", - йдеться в повідомленні.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група міліції. Під час огляду правоохоронці виявили та вилучили у пасажира потяга гранату Ф-1. Пасажира, 30-річного уродженця міста Донецьк, затримали і доставили в Фастівського міськвідділу міліції. Чоловік пояснив співробітникам міліції, що придбав гранату в поїзді у незнайомця за 100 грн.

За даним фактом слідчим відділом Фастівського міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до семи років. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, в ніч на 4 вересня в Рівному невідомі кинули гранату в будівлю обласної прокуратури.