ua en ru

Європейці підтвердили ефективність панелей "Квантум Електрик"

Європейці підтвердили ефективність панелей "Квантум Електрик" Фото: "Квантум Електрик" презентує Європейський Сертифікат Якості

Після трьох місяців лабораторних випробувань Чеська Республіка видала європейський сертифікат якості на обігрівальну панель виробництва української компанії "Квантум Електрик". Документ підтверджує ефективність приладу і дає право продавати панелі на території Європейського Союзу.

За даними компанії, отримання європейського сертифікату якості - це свого роду відповідь компанії "Квантум Електрик" на сумніви скептиків, які не вірили в унікальні властивості обігрівальної панелі. Серед переваг - панель економніша звичайних обігрівачів в 2-3 рази, при споживанні 350 Вт електричної енергії виробляє до 750 ккал/год тепла, зберігає вологість і температуру в приміщенні і при цьому - лікує користувачів. Винахідники уточнили, що до кінця 2015 року будуть відомі результати лабораторних досліджень в Китаї, що дасть можливість отримати місцевий сертифікат якості і право на продаж приладу в Піднебесній.

Європейці підтвердили ефективність панелей "Квантум Електрик"

Фото: Європейський сертифікат якості на панель "Квантум Електрик"

У компанії повідомили, що з листопада 2015 року в конструкцію обігрівальної панелі "Квантум Електрик" внесено важливі поліпшення, пов'язані з нестабільною напругою в електричній мережі України. Оновлена панель здатна видавати максимальну тепло навіть при напрузі 190В, не вимагаючи при цьому додаткового стабілізатора напруги.

Також генеральний конструктор компанії Сергій Петров презентував журналістам революційну новинку - енергозберігаючий тепловентилятор "Квантум Електрик" для обігріву житлових і виробничих приміщень. За його словами, його унікальна особливість в тому, що замість традиційної ТЕНової спіралі використовуються інфрачервоні товстоплівкові нагрівачі та авторські конструкції теплообмінників, що дозволяє економити до 40% електроенергії.

Європейці підтвердили ефективність панелей "Квантум Електрик"

Фото: Сергій Петров презентує тепловентилятор "Квантум Електрик"

Наприклад, тепловентилятор тепловою потужністю 5 кВт споживає не більше 3,8 кВт електроенергії на годину. Прилад втягує повітря, яке обігрівається за допомогою інфрачервоного нагрівача, нагріває його і подає назад у приміщення, при цьому тепловентилятор "Квантум Електрик" не висушує повітря. Українські винахідники навчилися не тільки нагрівати повітря, але і передавати його в приміщення, що обігрівається з істотною мінімізацією тепловтрат - це ноу-хау, подані документи на патент.

Подібні тепловентилятори можна буде використовувати для обігріву великих приміщень: складів, цехів, спортивних залів. Серійне виробництво починається з грудня 2015 року, але вже зараз є можливість оформити попереднє замовлення. Революційний тепловентилятор буде проводитися в декількох варіантах: 5 кВт, 10 кВт до 15 кВт.

У компанії відзначають, що тепловентилятор "Квантум Електрик" - це ідеальний прилад для навчальних закладів та інших бюджетних організацій, оскільки з його допомогою можна значно заощадити державні витрати на опалення приміщень, - коментують розробники.

Європейці підтвердили ефективність панелей "Квантум Електрик"

Фото: Обігрівальна панель і тепловентилятор "Квантум Електрик"