ua en ru

Європа ховає свої справжні наміри за так званими демократичними цінностями, - Медведчук

Європа ховає свої справжні наміри за так званими демократичними цінностями. Про це у своєму блозі заявив лідер громадського руху "Український вибір" Віктор Медведчук.

"Сьогодні Європа ховає свої справжні наміри за так званими демократичними цінностями і утопічними обіцянками. І підспудно працює на руйнування України і перетворення її на країну-донора. Напівзлиденну, залежну і дуже зручну для ЄС. Політичні стратегії 21-го століття дозволяють робити це без війни, крові і бомбардувань під славу "демократії" (хоча бувають і винятки). Достатньо домовитися з олігархічною верхівкою, що володіє галузями промисловості, для яких таке злиття вигідно", - зазначає Медведчук.

За його словами, "зрозуміло, сучасний ЄС не вважає себе спадкоємцем Третього рейху, але, об'єктивно, паливом для зростання європейської економіки як сьогодні, так і сімдесят років тому є нові країни з їх ринками, сировиною і людьми в якості робочої сили. З позицій макиавеллизма зрозуміти шкурні інтереси такого удава легко. Але не тоді, коли саме твоя країна - наступний кролик, призначений йому на обід".