ua en ru

На Ельбрусі зник співробітник обсерваторії НАН України

На Ельбрусі зник співробітник обсерваторії НАН України Фото: на Ельбрусі зник співробітник обсерваторії НАН України

На даний момент проводяться пошуково-рятувальні роботи

На Ельбрусі зник співробітник обсерваторії Національної академії наук (НАН) України. На даний момент проводяться пошуково-рятувальні роботи, повідомляє прес-служба Міністерства Російської Федерації у справах цивільної оборони, надзвичайних ситуацій і ліквідації наслідків стихійних лих.

"У 9:21 4 грудня 2015 року почалися пошуково-рятувальні роботи з пошуку співробітника обсерваторії Національна академія наук України", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, в пошуково-рятувальних роботах, беруть участь рятувальники Ельбруського високогірного пошуково-рятувального загону в складі 19 осіб та 1 одиниці техніки.

Наголошується, що 1 грудня 2015 року співробітник обсерваторії Національна академія наук України, орієнтовно в 16:00 за місцевим часом, вийшов покататися на сноуборді і до теперішнього часу не повернувся. Обсерваторія знаходиться на висоті 3150 метрів, пік Терскол.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві у вентиляційній шахті знайшли останки 40-річного іноземця, який пропав безвісти в 2013 році.