ua en ru

Екс-регіонал Калашников убитий в Києві

Екс-регіонал Калашников убитий в Києві Олег Калашніков

Народний депутат Верховної Ради V скликання від Партії регіонів Олег Калашников убитий у Києві ввечері 15 квітня. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ МВС України в м. Києві.

"Сьогодні о 19.20 в Києві за місцем проживання було виявлено тіло гр. Калашнікова Олега Івановича. Причиною його смерті стало вогнепальне поранення", - сказано в повідомленні.

На місці події працює слідчо-оперативна група міліції під керівництвом виконуючого обов'язки глави МВС України Василя Паскала.

"Я взяв розкриття цього злочину під особистий контроль. Про мотиви і попередні результати розслідування повідомимо пізніше", - зазначив Паскал.

Калашников був відомий тим, що організував наметове містечко під Печерським судом під час процесу над Юлією Тимошенко, під час Евромайдана збирав мітинги в підтримку екс-президента Віктора Януковича, організовував Антимайдан в Маріїнському парку, а також побив журналістку, за що був виключений з Партії регіонів.

Нагадаємо, в ніч на 28 лютого 2015 р. покінчив життя самогубством колишній заступник голови фракції Партії регіонів у Верховній Раді Михайло Чечетов.

Ввечері 9 березня застрелився колишній народний депутат України від Партії регіонів V і VI скликань Станіслав Мельник.

12 березня скоїв суїцид колишній голова Запорізької ОДА, колишній народний депутат України від Партії регіонів VI скликання Олександр Пеклушенко.