ua en ru

Рівненський апеляційний суд не задовольнив позови ТОВ "Юлтис" і ВАТ "Житомирський комерційний центр громадського харчування"

Рівненський апеляційний господарський суд підтвердив законність рішення Житомирського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України щодо притягнення до відповідальності ТОВ "Юлтис" і ВАТ "Житомирський комерційний центр громадського харчування" за антиконкурентні узгоджені дії, що стосуються спотворення результатів торгів. Про це повідомляє прес-служба АМКУ.

Так, суд залишив без змін рішення першої інстанції, якими визнано дії Відділення правомірними.

Нагадаємо, у квітні 2010 р. Відділення оштрафувало ТОВ "Юлтис" на 22,3 тис. грн, ВАТ "Житомирський комерційний центр громадського харчування" - на 25,8 тис. грн і ПП "Скімен-К" - на 12,1 тис. грн. Як встановило Відділення, підприємства узгодили свою поведінку під час участі в шести відкритих торгах на закупівлю продуктів харчування для Обласного протитуберкульозного диспансеру Житомирської обласної ради та Комунальної установи Центральної міської лікарні № 1 міста Житомира. Тендери проводилися у 2008 р.

У жовтні 2010 р. господарський суд Житомирської обл. відмовив у задоволенні позовів ВАТ "Житомирський комерційний центр громадського харчування" і ТОВ "ЮЛТИС" про визнання рішення Відділення недійсним.