ua en ru

Профільний комітет не підтримав законопроект про внесення змін до Податкового кодексу

Комітет Верховної Ради з питань податкової та митної політики не підтримує проект закону про внесення змін до Податкового кодексу України.

Комітет Верховної Ради з питань податкової та митної політики не підтримує проект закону про внесення змін до Податкового кодексу України. Про це сьогодні заявив журналістам глава комітету Роман Насіров ("Блок Петра Порошенка"), передає кореспондент РБК-Україна.

"У тому вигляді (у якому він представлений зараз, - ред.) ми його не підтримуємо", - заявив Насіров.

Водночас він висловив сумніви, що даний законопроект може бути прийнятий до кінця поточного року. "...Хіба якщо працювати день і ніч", - уточнив нардеп.

При цьому Насіров зазначив, що робочою групою комітету було зроблено більше 40 зауважень до існуючого проекту закону про внесення змін до Податкового кодексу.

"Комітет надав станом на вчора 43 зауваження по тих матеріалах, які ми отримали від Міністерства фінансів. Я сподіваюся, вони врахують їх", - наголосив Насіров.

Нагадаємо, Кабінет міністрів України сподівається на внесення змін до Бюджетного та Податкового кодексів наступного вівторка, 23 грудня 2014 р.