ua en ru

Порошенко уповноважив Демчишина підписати угоду з МБРР про кредит на енергетичний проект

Порошенко уповноважив Демчишина підписати угоду з МБРР про кредит на енергетичний проект

Президент України Петро Порошенко уповноважив міністра енергетики і вугільної промисловості України Володимира Демчишина підписати угоду з Міжнародним банком реконструкції та розвитку про кредит Фонду чистих технологій (Другий проект з передачі електроенергії). Відповідне розпорядження №125/2014-рп від 7 лютого 2015 р. опубліковано на сайті Президента.

"Уповноважити Міністра енергетики та вугільної промисловості України Демчишина Володимира Васильовича на підписання Угоди про позику та Угоди про кредит Фонду чистих технологій (Другий проект з передачі електроенергії) між Україною та Міжнародним банком реконструкції та розвитку, а також листів про фінансові та економічні дані, про показники моніторингу ефективності", - йдеться в документі.

Своїм розпорядженням Порошенко вніс зміни до пункту 3 розпорядження Президента України від 10 листопада 2014 р. № 1233 "Про делегацію України для участі у переговорах з Міжнародним банком реконструкції та розвитку щодо укладення Угоди про позику та Угоди про кредит Фонду чистих технологій (Другий проект з передачі електроенергії) між Україною та Міжнародним банком реконструкції та розвитку".

Нагадаємо, в жовтні 2014 р. Кабмін доручив залучити кредит від МБРР для реалізації другого проекту з передачі електроенергії на суму до 378,5 млн дол.