ua en ru

НБУ ввів директора департаменту персоналу Борисенко до складу правління

Національний банк України ввів директора департаменту персоналу Романа Борисенко до складу правління НБУ від 25 листопада 2014 р.

Національний банк України ввів директора департаменту персоналу Романа Борисенко до складу правління НБУ від 25 листопада 2014 р. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Нацбанку.

"Наказом Національного банку України від 25.11.2014 відповідно до статті 16 Закону України "Про Національний банк України" Департамент персоналу визначено структурним підрозділом, що забезпечують виконання Національним банком основної функції, керівник якого за посадою входить до складу Правління Національного банку України. Таким чином, з 25 листопада 2014 року директор Департаменту персоналу Роман Борисенко є членом Правління Національного банку України", - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, правління Національного банку складається з одинадцяти осіб: голови НБУ, його заступників та керівників структурних підрозділів банку, що забезпечують виконання основної функції НБУ. До таких підрозділів належать генеральний департамент банківського нагляду, є генеральний департамент грошово-кредитної політики, департамент бухгалтерського обліку, департамент персоналу та юридичний департамент.

Нагадаємо, НБУ призначив директором департаменту персоналу Романа Борисенко в серпні 2014 р.