ua en ru

Кабмін доручив випустити ОВДП на 3,8 млрд грн для погашення заборгованості з тарифів на тепло та водопостачання

Кабінет міністрів України доручив здійснити випуск облігацій внутрішньої державної позики (ОВДП) в обсязі 3,8 млрд грн під 14,25% річних для погашення заборгованості з різниці в тарифах на теплову енергію, послуги з централізованого водопостачання та водовідведення.

Кабінет міністрів України доручив здійснити випуск облігацій внутрішньої державної позики (ОВДП) в обсязі 3,8 млрд грн під 14,25% річних для погашення заборгованості з різниці в тарифах на теплову енергію, послуги з централізованого водопостачання та водовідведення. Про це йдеться у постанові уряду № 30 від 29 січня 2014 р.

"Затвердити порядок та умови надання у 2014 р. субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на погашення заборгованості з різниці в тарифах на теплову енергію, послуги з централізованого водопостачання та водовідведення, що вироблялися, транспортувалися та постачалися населенню, яка виникла у зв'язку з невідповідністю фактичної вартості теплової енергії та послуг з централізованого водопостачання та водовідведення тарифам, що затверджувалися та/або погоджувалися органами державної влади чи місцевого самоврядування", - йдеться в документі.

Так, уряд доручив Міністерству фінансів здійснити випуск ОВДП в обсязі 3,8 млрд грн із строком обігу до 5 років та відсотковою ставкою доходу на рівні не вище 14,25% річних.