ua en ru

Харцизький трубний завод заявляє, що не може вийти на повну потужність із-за проблем з поставками

ВАТ "Харцизький трубний завод" (ХТЗ) заявляє про неможливість виходу підприємства на повну потужність із-за проблем з поставками.

ВАТ "Харцизький трубний завод" (ХТЗ) заявляє про неможливість виходу підприємства на повну потужність із-за проблем з поставками. Про це йдеться в повідомленні прес-служби групи "Метінвест".

"На початку жовтня завод відновив роботу і сподівається виконати свої зобов'язання перед контрагентами. До кінця року планується випустити близько 100 тис. тонн готової продукції. Проте існує цілий ряд негативних аспектів, що ускладнюють роботу підприємства. Найголовніше - це поставка необхідного для виробництва сировини", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, два останніх місяця була практично паралізована робота ж/д станції Харцизьк, що вносить свої корективи в графік виробництва.

"Виконання деяких робіт ускладнюється відсутністю спецтехніки. На ХТЗ вилучені автокран і тягач, багато підрядники також позбулися техніки внаслідок втручання третіх осіб", - додали в прес-службі.

Нагадаємо, в серпні в результаті бойових дій на Донбасі було знеструмлено чотири заводи групи "Метінвест", серед яких і ХТЗ.