ua en ru

ЄС призначить конференцію донорів після перших результатів реформ в Україні, - єврокомісар Хан

Конференція донорів буде призначена, як тільки Україна представить Європейському Союзу дорожню карту реформ і результати її впровадження.

Конференція донорів буде призначена, як тільки Україна представить Європейському Союзу дорожню карту реформ і результати її впровадження. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив комісар з питань Європейської політики сусідства і переговорів по розширенню Йоханнес Хан, передає кореспондент РБК-Україна.

"Спочатку необхідно побачити дорожню карту реформ і результати, досягнення у впровадженні цієї дорожньої карти... Як тільки ми отримаємо відповідні запевнення і побачимо певний результат, ми з нашого боку можемо рухатися досить швидко, не має значення, на коли може бути запланована така конференція - на січень або лютий, ми готові швидко це зробити", - заявив Хан.

При цьому він зазначив, що все залежатиме від українського уряду, порівнявши такий підхід ЄС з методом батога і пряника.

Нагадаємо, раніше в Адміністрації Президента повідомляли, що європейські донори обговорять допомогу Україні, як тільки побачать результати реформ.