ua en ru

Баррозу запевнив Порошенка у готовності ЄС перерахувати 760 млн євро Україні до 2015 р

Баррозу запевнив Порошенка у готовності ЄС перерахувати 760 млн євро Україні до 2015 р Джерело фото:AFP
Президент Європейської комісії Жозе-Мануель Баррозу запевнив Президента України Петра Порошенка у готовності Європейського союзу перерахувати 760 млн євро Україні до 2015 р.

Президент Європейської комісії Жозе-Мануель Баррозу запевнив Президента України Петра Порошенка у готовності Європейського союзу перерахувати 760 млн євро Україні до 2015 р. Про це йшлося в їх телефонній розмові, передає прес-служба глави держави.

"Президент Європейської комісії ще раз запевнив у готовності ЄС перерахувати 760 мільйонів євро з першого і другого пакету макрофінансової допомоги до кінця року і розглянути перспективи надання третього пакету, а також продовжувати підтримувати Україну в діалозі з міжнародними фінансовими організаціями", - йдеться в повідомленні.

Сторони також обговорили питання взаємодії в енергетичній сфері напередодні чергового раунду тристоронніх переговорів між Україною, ЄС і Росією з питань поставок газу, які відбудуться 29 жовтня в Брюсселі.

Нагадаємо, раніше Боррозу заявив, що Україна отримає третій пакет макрофінансової допомоги Євросоюзу у першому півріччі 2015 р.