ua en ru

"Укроборонпром" у листопаді розмістить перші експериментальні лоти на електронних торговельних платформах

Всі підприємства-учасники ДК "Укроборонпром" у 2015 р. перейдуть на сучасну систему закупівель - електронні торговельні майданчики. Про це заявив перший заступник генерального директора Сергій Пінькас на загальних зборах працівників підрозділів матеріально-технічного забезпечення підприємств концерну, повідомили у прес-службі "Укроборонпрому".

На зборах були презентовані перші результати експериментального використання електронних торговельних майданчиків. Завдяки цій новації "Укроборонпром" лише минулого місяця заощадив третину своїх запланованих витрат.

Уже в листопаді підприємства "Укроборонпрому" розмістять перші експериментальні лоти на подібних електронних платформах. "І кожне (підприємство, - ред.) зможе надалі запрошувати нових партнерів до участі в тендерах", - йдеться в повідомленні.

Електронні торгові майданчики - це сучасний, максимально прозорий спосіб придбання товарів і послуг. Першочергова мета - аналіз ринку та визначення реальних цін на необхідні товари. Цей нестандартний крок суттєво наблизив "Укроборонпром" до європейських стандартів підприємництва.

Нагадаємо, "Укроборонпром" зекономив на закупівлях за експериментальною системою майже 35%.