ua en ru

"Мрія" звільнила фінансового директора Чернявського

Група компаній "Мрія" прийняла рішення про зміну складу топ-менеджменту та 15 грудня звільнила з посади фінансового директора Олександра Чернявського.

Група компаній "Мрія" прийняла рішення про зміну складу топ-менеджменту та 15 грудня звільнила з посади фінансового директора Олександра Чернявського. Про це повідомили у прес-службі "Мрії".

Згідно з повідомленням, кадрові перестановки у складі топ-менеджменту компанії пов'язані зі зміною концепції врегулювання боргових зобов'язань групи, про яку було оголошено на зустрічі із кредиторами і бондхолдерами у вівторок 16 грудня 2014 р.

"Ми вдячні Олександру Чернявському за той великий обсяг робіт, який йому вдалося виконати в такий складний для компанії період. Йдеться про систематизацію фінансових процесів групи, а також переговорах із кредиторами та інвесторами про умови реструктуризації заборгованості "Мрії", - зазначив генеральний директор "Мрії" Владислав Луговський.

Одним з основних завдань Олександра Чернявського на посаді фінансового директора групи була розробка і проведення програми реструктуризації заборгованості "Мрії" перед кредиторами і бондхолдерами. Однак відсутність взаєморозуміння між кредиторами фактично заблокувала цей процес.

Як повідомлялося, на зустрічі з кредиторами 16 грудня власники групи компаній "Мрія" озвучили два можливих шляхи, якими у сформованих умовах може піти компанія. Кредиторам було запропоновано взяти під їх повний контроль операційне керівництво бізнесом групи і повну відповідальність за процес реструктуризації. Відповідне рішення повинно бути погоджено сторонами до кінця січня. Якщо ж цього не відбудеться - компанія у сформованих обставинах може прийти до банкрутства. На думку керівництва "Мрії", передача контролю над групою кредиторам у даний час є єдиною можливістю зберегти бізнес.

Нагадаємо, вчора "Мрія" попередила кредиторів про своє можливе банкрутство.