ua en ru

Двоє жителів Миколаєва влаштували бійку зі стріляниною, чоловіки госпіталізовані

Двоє жителів Миколаєва влаштували бійку зі стріляниною, чоловіки госпіталізовані Фото: двоє жителів Миколаєва влаштували бійку зі стріляниною біля супермаркету

Правоохоронці відкрили справу за фактом хуліганства

Двоє жителів Миколаєва влаштували бійку зі стріляниною біля одного з супермаркетів міста. У ході конфлікту один з чоловіків отримав вогнепальне поранення, їх обох госпіталізували, повідомляє Головне управління Національної поліції у Миколаївській області.

"В поліцію Заводського району надійшло повідомлення, що в приймальне відділення ЛШМД м. Миколаєва, з вогнепальним пораненням гомілки, був доставлений 33-річний місцевий житель. Правоохоронці встановили, що потерпілий отримав вищевказані тілесні ушкодження в результаті конфлікту, який виник між ним і 38-річним чоловіком біля супермаркету по вул. Лазурній", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, словесна перепалка між чоловіками переросла у бійку, в ході якої один чоловік дістав травматичний пістолет і зробив кілька пострілів у бік іншого. Останній був доставлений в лікарню з місця події. За медичною допомогою звернувся і 38-річний опонент потерпілого, йому лікарі поставили діагноз закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку.

"Зараз обидва миколаївця перебувають у лікарні, правоохоронці встановлюють усі обставини події, даний факт внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 КК України "Хуліганство". Зброю вилучено та направлено в Миколаївський НДЕКЦ МВС України", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Миколаєві 24 грудня сталася стрілянина біля супермаркету, в результаті чого чотири людини постраждали.