ua en ru

Два українця загинули в результаті ДТП у Воронезькій області

Два українця загинули в результаті ДТП у Воронезькій області Фото: ДТП з автобусом Москва - Донецьк

Постраждалим у ДТП надається допомога у лікарнях Воронежа і Боброва

Двоє громадян України загинули в результаті дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) в Воронезької області (Росія), ще 12 українців були травмовані. Про це РБК-Україна повідомили в прес-службі Міністерства закордонних справ України (МЗС).

"За даними посольства України в РФ, в результаті ДТП у Воронезькій області загинули 2 громадянина України, 12 громадян України отримали травми середньої тяжкості",- повідомили в прес-службі відомства.

Також, за повідомленням МЗС, в даний час перевіряється інформація щодо громадянства ще двох загиблих.

"Постраждалих в ДТП були доставлені у лікувальні заклади міст Воронеж і Бобрів, де їм надається необхідна медична допомога", - відзначили в МЗС.

Нагадаємо, в ніч на 30 листопада у Воронезькій області перекинувся рейсовий автобус Москва-Донецьк. За інформацією ГУМВС РФ, в результаті аварії загинули 4 людини, ще 14 осіб були травмовані. Водій не впорався з керуванням через погіршення погодних умов.

Раніше сепаратистський "Донецьке агентство новин повідомило, що в ДТП з автобусом у Воронезькій області загинув один і постраждали 11 жителів окупованих районів Донецької області (Україна).