ua en ru

ДТП в Одесі: суд взяв під варту водія на два місяці

ДТП в Одесі: суд взяв під варту водія на два місяці Фото: винуватець ДТП в Одесі (dumskaya.net)

Суд заарештував водія без права вносити заставу

У понеділок, 10 вересня, Київський районний суд міста Одеси обрав запобіжний захід водієві BMW, причетному до смертельної аварії, у вигляді тримання під вартою строком на 2 місяці без внесення застави. Про це повідомляє Судова влада України.

Як зазначається, за версією слідства, 8 вересня близько 21 години вечора водій, рухаючись на автомобілі BMW M5 по вулиці Фонтанська дорога, порушив правила дорожнього руху. Він зіткнувся з автомобілем SKODA OCTAVIA, який почав рух на дозволений сигнал світлофора.

В результаті зіткнення автомобіль BMW M5 виїхав за межі проїзної частини на лівий тротуар та збив на смерть двох людей.Третій пішохід наразі знаходиться в реанімації у важкому стані

"Таким чином, розглянувши клопотання правоохоронців, суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на строк 60 діб без можливості внесення застави", - йдеться у повідомленні.

Раніше прокуратура оголосила підозру винуватцю ДТП в Одесі.

Додамо, що дорожньо-транспортну пригоду в Одесі з загиблими скоїв місцевий житель Олег Семиренко, який є постійним учасником незаконних гонок.