ua en ru

ДТП у Львівській області: водієві загрожує до 12 років в'язниці

ДТП у Львівській області: водієві загрожує до 12 років в'язниці ДТП сталося вранці 28 березня

Міліція відкрила кримінальне провадження за фактом автокатастрофи у Львівській області, яка забрала життя п'яти людей. Про це РБК-Україна повідомила керівник прес-служби управління ДАІ у Львівській області Галина Лемішко.

За її словами, 27-річного водія, який виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з бетонною конструкцією зупинки громадського транспорту може загрожувати від 7 до 12 років позбавлення волі.

Як розповіли в ДАІ, всього в автомобілі перебували семеро чоловіків. П'ятеро людей у віці від 19 до 35 років загинули. 27-річний водій та 16-річний пасажир з численними травмами були доставлені в реанімаційне відділення Бродівської районної лікарні. Лікарі діагностували у водія тупу травму хребта, а у пасажира - закриту черепно-мозкову травму і перелом стегна.

Наразі відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, якщо вони спричинили загибель кількох осіб).

Нагадаємо, вранці 28 березня у селі Дуб'є Бродівського району Львівської області, на автодорозі "Київ-Чоп" в результаті зіткнення з бетонною конструкцією зупинки громадського транспорту п'ятеро людей загинули і двоє отримали важкі травми.