ua en ru

На дорогах України ожеледиця, через туман обмежено видимість

На дорогах України ожеледиця, через туман обмежено видимість Ілюстративне фото (РБК-Україна)

Погода в Україні буде дощовим

Погода в Україні 10 січня буде дощовою, на дорогах місцями ожеледиця, а через туман обмежено видимість. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на "Укравтодор".

Повідомляється, що станом на ранок невеликий сніг спостерігається в східних областях, на заході країни невеликий дощ, в центральних і північних областях туман. Середня температура повітря коливається від -3 на сході до + 4 на заході.

"Покриття на дорогах державного значення в більшості областей мокре, в Одеській, Дніпропетровській, Луганській та Херсонській областях місцями ожеледиця. На перевальних ділянках доріг без опадів", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що дороги державного значення обробляють протиожеледними матеріалами. Проїзд на всіх ділянках забезпечено, заторів в русі не зафіксовано.

За даними Гідрометцентру, сьогодні в Україні, крім півдня та сходу, очікується невеликий дощ, місцями з мокрим снігом. На дорогах місцями ожеледиця, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура вдень від 0 до -5, на заході та крайньому півдні до +8.

Вранці у північних, центральних і південних областях туман, видимість 200-500 м. У Київській області вночі 10 січня туман, видимість 200-500 м.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що погода 10 січня в Україні буде вологою, накриє туман північні, центральні і південні регіони.