ua en ru

У Донецькій області виявили схованку зі зброєю та боєприпасами

У Донецькій області виявили схованку зі зброєю та боєприпасами Фото: у Донецькій області виявили схованку зі зброєю та боєприпасами

Правоохоронці знайшли понад 9 тисяч патронів різного калібру

У Ясинуватському районі Донецької області виявили схованку зі зброєю та боєприпасами. Про це повідомляє прес-служба Дружківського відділення поліції Артемівського ВП ГУ НП в Донецькій області.

"Понад 9 тисяч патронів різного калібру, 12 гранат Ф-1 і запали до них, ручний протитанковий гранатомет і кулеметна стрічка з патронами були вилучені в одному з покинутих складських приміщень с. Очеретине Ясинуватського району", - йдеться в повідомленні.

Схрон був знайдений під час оперативного відпрацювання співробітниками Дружківського відділення поліції спільно з працівниками Служби безпеки України.

Наголошується, що за даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 "Незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами" Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до 7 років.

Нагадаємо, Служба безпеки України (СБУ) в підвальному приміщенні одного з покинутих будинків міста Золоте-3 Попаснянського району Луганської області виявила схрон зі зброєю.