ua en ru

У Донецькій обл. затримано двох інформаторів бойовиків, - СБУ

У Донецькій обл. затримано двох інформаторів бойовиків, - СБУ Фото (СБУ): У Донецькій обл. затримано двох інформаторів бойовиків

Слідчі СБУ здійснюють досудове розслідування за ст. 258-3 Кримінального кодексу України

У Донецькій області затримано двох інформаторів бойовиків, які передавали терористам інформацію про діяльність сил АТО. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

"Двох мешканців Донеччини, які передавали терористам інформацію про діяльність сил АТО, затримала Служба безпеки України.

47-річний житель Дзержинського району Донецької області спостерігав та опитував місцевих про переміщення техніки, кількість військових, місця дислокації українських бійців. Терористи т.зв. "ДНР" використовували цю інформацію для корегування артобстрілів та здійснення диверсій.

Іншого інформатора бойовиків співробітники СБУ затримали у Красноармійському районі Донеччини. 55-річний зловмисник передавав членам незаконних збройних формувань т.зв. "ДНР" відео переміщення підрозділів ЗСУ, місця будівництва фортифікаційних споруд та розташування блокпостів. Під час обшуку у посібника терористів вилучено відеоархів та сепаратистську символіку", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що за обома фактами слідчі СБУ здійснюють досудове розслідування за ст. 258-3 Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше СБУ затримала коригувальника вогню з Щастя.