ua en ru

У Донецькій обл. створена спеціальна група з організації роботи блокпостів, - МВС

У Донецькій обл. створена спеціальна група з організації роботи блокпостів, - МВС Фото: В'ячеслав Аброськін

Чергові наряди отримають відповідне обладнання, яке дозволить швидко перевірити осіб, що переміщаються на причетність до скоєння злочинів

Начальник ГУМВС України в Донецькій області В'ячеслав Аброськін заявив, що в області створили спеціальну групу з організації роботи блокпостів. Про це повідомляє прес-служба ГУМВС України в Донецькій області.

"Насамперед ці заходи спрямовані на захист від злочинних посягань мирних жителів. Головне завдання - не допустити на вільну територію жодного диверсанта, жодного підозрілого вантажу, який може становити небезпеку для людей. Терористи і їхні посібники не залишаться непоміченими і понесуть заслужене покарання", - зазначив Аброськін.

Відзначається також, що склад групи сформовано з числа працівників головного управління та територіальних підрозділів міліції. Передбачається, що вони будуть патрулювати територію, прилеглу до основних пасажиропотоку та великих транспортних розв'язок, а також візьмуть на контроль другорядні автодороги.

Діяльність правоохоронних органів на стаціонарних блокпостах буде вдосконалено. Чергові наряди отримають відповідне обладнання, яке дозволить швидко перевірити осіб, що переміщаються на причетність до скоєння злочинів.

Нагадаємо, в Донецькій області суд відновив 29 звільнених за сепаратизм міліціонерів.