ua en ru

На Донбасі уздовж лінії зіткнення із 12 березня зафіксовано 53 польоти безпілотників

На Донбасі уздовж лінії зіткнення із 12 березня зафіксовано 53 польоти безпілотників Помічник голови Державної прикордонної служби України - прес-секретар Олег Слободян

На Донбасі із 12 березня по лінії бойових зіткнень прикордонники зафіксували 53 безпілотники. Про це сьогодні під час брифінгу повідомив помічник голови Державної прикордонної служби України - прес-секретар Олег Слободян, передає кореспондент РБК-Україна.

"З 12 березня у смузі безпеки вздовж лінії бойових зіткнень прикордонники зафіксували 53 безпілотних літальних апарати переважно в районах Маріуполя та Станиці Луганської", - заявив Слободян.

За його словами, тільки за минулу добу у смузі безпеки вздовж лінії бойових зіткнень виявлено 6 безпілотних літальних апаратів, 1 з яких порушив повітряний простір України на ділянці Луганського прикордонного загону.

Як повідомляли вчора у штабі АТО, у зоні антитерористичної операції за минулу добу зафіксовано політ 20 ворожих безпілотників.

На даний час прес-центр АТО фіксує зростання кількості провокацій з боку бойовиків в Донецькій і Луганській областях. "Українські військові зафіксували два прольоти БПЛА противника поблизу Маріуполя. Один безпілотник пролетів на висоті 1000 метрів у небі на Павлопіль. Ще один безпілотник вів розвідку над Зорею", - йшлося в повідомленні.