ua en ru

На посаду голови "Укрспирту" відібрано двох кандидатів

На посаду голови "Укрспирту" відібрано двох кандидатів

Конкурсна комісія на посади керівників ДП ​​"Укрспирт" обрала за підсумками відбору двох претендентів, передає кореспондент РБК-Україна.

"В результаті конкурсного голосування, більшість голосів набрали тільки два кандидати. Зокрема, це Гаркава Ніна Миколаївна, у списку голосування вона була під номером 2, і Далибожик Анатолій Миронович, який за списком голосування йшов під номером 20", - заявив після голосування перший заступник міністра агрополітики Ярослав Краснопольський.

За його словами, Далибожик на даний момент працює заступником директора "Укрспирту", а Гаркава - на даний момент не працює, але свого часу вона працювала в системі "Укрспирт" і в попередній період очолювала Івано-Франківське об'єднання "Укрспирт".

За словами Краснопільського, надалі ці два претенденти будуть запропоновані на розгляд номінаційної комісії. "У ній буде 5 міністрів і 5 незалежних представників як аудиторів, так і рекрутингових компаній, але це вже буде наступний етап", - зазначив заступник міністра.

Краснопольський додав, що загалом на участь у конкурсі було подано 28 заявок.

Нагадаємо, як повідомлялося, сьогодні, 30 березня, МінАП оголосить переможців конкурсного відбору на посади керівників державного підприємства (ДП) "Укрспирт", а також десятка інших державних підприємств.