ua en ru

Дніпро - Севілья. Чому Дніпро повинен перемогти

Дніпро - Севілья. Чому Дніпро повинен перемогти Дніпро Севілья. Фінал Ліги Європи

10 причин, які вказують на вдалу гру "Дніпра" в фіналі Ліги Європи

Сьогодні 27.05 о 22.00 відбудеться фінал Ліги Європи, в якому зустрінуться команди Дніпро та Севілья. Онлайн трансляцію матчу Ви зможете подивитися на нашому сайті.
Весь світ вважає іспанську "Севілью" фаворитом фіналу Ліги Європи, але РБК-Україна вірить у перемогу дніпропетровського "Дніпра" і зібрало 10 причин, які допоможуть "Дніпру" виграти Лігу Європи.

1. Для багатьох гравців "Дніпра" сьогоднішній фінал з "Севільєю" - одна з найвищих точок їх професійної кар'єри. Тому кожен учасник команди, ми впевнені, викладеться на 200%. А самовіддача у футболі відіграє неймовірну роль, кожен гравець буде «вигризати» м'яч!

Дніпро - Севілья. Чому Дніпро повинен перемогти

Фото: поєдинок "Дніпра" з "Севільєю"

2. Фізичний стан "Дніпра" просто чудове. Хороша підготовка взимку, вдала ротація в чемпіонаті дозволяє дніпропетровським футболістам в самому кінці сезону грати від свистка до свистка на високому рівні.

Дніпро - Севілья. Чому Дніпро повинен перемогти

Фото: черговий вдалий гол "Дніпра"

3. У "Дніпра" є Євген Коноплянка. Женя вже давно показав себе гравцем топового європейського рівня. І для нього фінал повинен стати відправною точкою в кар'єрі. Де, як не в такому матчі показувати свою швидкість і техніку?

Дніпро - Севілья. Чому Дніпро повинен перемогти

Фото: учасник "Дніпра" Євген Коноплянка

4. Штрафні у виконанні Ротаня вже давно стали грізною силою дніпрян. В Україні практично всі знають, як буде летіти м'яч, але мало хто з цим завданням справляється. У "Севільї" подібного досвіду немає, що тільки на користь "Дніпра".

5. Бразилець Дуглас ніколи не був зіркою номер один в команді. Але те, як він грає в центрі оборони, викликає захоплення. Його вміння переграти суперника на другому поверсі, випередити опонента, відібрати м'яч повинно зупинити грізну атаку севільців.

6. Маркевич вже увійшов в історію українського футболу, як перший тренер-українець, який вивів українську команду у фінал євротурніру. Ми впевнені, що Мирон Богданович зуміє правильно налаштувати команду, правильно вибрати підхід до суперника і внести потрібні зміни по ходу матчу.

7. Немає сумнівів, що матч "Дніпро"-"Севілья" буде в основному складатися з атак іспанців. У таких випадках, захист іспанської команди займає позицію ближче до центру поля, ніж до своїх воріт. А як уміють тікати Калинич, Коноплянка або молодий Лучкевич, ми вже знаємо.

8. Якби не феєрична гра Дениса Бойка у воротах "Дніпра", ймовірно, історичного фіналу Ліги Європи і не було. Денис показує гру гідну кращих клубів світу. І в його стабільності сумнівів немає.

9. Але крім особистостей, головним плюсом "Дніпра" залишається його командний дух. Хлопці Маркевича постійно говорять про те, яка хороша атмосфера всередині команди. І якщо хтось у цій команді помилиться, інший зробить все, щоб допомогти партнеру.

Дніпро - Севілья. Чому Дніпро повинен перемогти

Фото: учасники ФК "Дніпро"

10. І найголовніше. В Україні складні часи. Людям дуже не вистачає хороших емоцій. І матч "Дніпро"- "Севілья" може подарувати такий заряд бадьорості, якого не було з часів перемоги збірної України на Євро-2012. І що найважливіше, кожен член команди "Дніпро" розуміє значимість фіналу і зробить все, щоб його виграти. А якщо дніпряни зроблять все, то перемога буде за нами!

Нагадаємо, що прогноз на матч фіналу Ліги Європи між командами "Дніпро"-"Севілья" можна подивитися на нашому сайті.

Підтримайте Дніпро! Побажайте йому Перемоги! Будемо вдячні за Ваші коментарі!