ua en ru

"Динамо" не змогло обіграти аутсайдера групи і вилетіло з Ліги Європи

"Динамо" не змогло обіграти аутсайдера групи і вилетіло з Ліги Європи Фото: "Динамо" - "Лугано" (facebook.com/fcdynamoua)

Команда Михайличенка провалила вирішальний матч сезону

Київське "Динамо" зіграло внічию зі швейцарським "Лугано" в матчі шостого туру групового раунду Ліги Європи сезону 2019/20. Поєдинок в Києві на НСК "Олімпійський" завершився з рахунком 1:1.

Весь перший тайм "біло-сині" атакували, створюючи моменти, але все без реалізації. На 42 хвилині м'яч у порожні ворота "Лугано" вдалося забити Буяльському, але арбітри скасовують гол через офсайд. А ось атака швейцарського клубу в компенсований час першого тайму закінчилась ударом прямо під штангу"Динамо" змогло відігратися лише в компенсований час другого тайму - гол на рахунку Циганкова.

Для "Лугано" ця гра не мала жодного турнірного значення - незалежно від результату команда залишалася на останній позиції в групі. А от для "Динамо" матч мав надважливе значення. "Біло-сині" посідали третє місце в таблиці, й лише перемога, бажано у два та більше м'ячів, стовідсотково виводила їх до плей-офф.

У підсумку, 1:1 - "Динамо" не вийшло до єврокубкової весни.

Нагадаємо, напередодні "Шахтар" вилетів з головного клубного турніру і продовжить участь в Ліги Європи.