ua en ru

Депутати Радикальної партії під АПУ вимагають зустрічі з Порошенко

Депутати Радикальної партії під АПУ вимагають зустрічі з Порошенко Фото: Депутати Радикальної партії під АПУ

Нардепи зібралися біля входу в Адміністрацію президента

Депутати Радикальної партії Олега Ляшка у вівторок, 1 вересня, ввечері зібралися біля Адміністрації президента, вимагають зустрічі з Петром Порошенком. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив один з нардепів Андрій Лозовий.

"Приїхали з колегами Олегом Ляшком, Ігорем Мосійчук, Сергієм Скуратівським, Сергієм Рибалкою, Дмитром Лінько, Олегом Купрієнко, Олексієм Кириченком, Олексієм Ленським до Адміністрації Президента. Не пускають", - зазначив Лозовий.

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко у своєму Facebook написав, що депутати хочуть потрапити в АПУ для зустрічі з Порошенком, щоб вимагати припинення нападів і репресій проти опозиційних народних депутатів.

"Депутат від президентської фракції Олег Барна після ефіру зламав ребро опозиційному депутату від Радикальної партії Юрію Чижмарю. Зараз намагаємося зайти в адміністрацію Президента Порошенко, щоб зустрітися з ним і зажадати припинити напади і репресії проти опозиційних народних депутатів. Вхід в адміністрацію заблокувала державна охорона, хоча мені відомо, що зараз в АП знаходяться і Порошенко, і прем'єр-міністр, і голова МВС. Ми вимагаємо зустрічі з нинішніми тимчасовими керівниками України, щоб вимагати припинення репресій, як це було за часів Януковича ", - написав Олег Ляшко.

Однак, депутат від Блоку Петра Порошенка - Барна підкреслює, що ніяких зіткнень з Чіжарем у нього не було.

Нагадаємо, Радикальна партія Олега Ляшка вийшла з коаліції.