ua en ru

День Перемоги в Луганській обл. пройшов без пригод, - Москаль

День Перемоги в Луганській обл. пройшов без пригод, - Москаль Фото: у Сєвєродонецьку розгорнули величезний прапор України

Провокацій на підконтрольній частині не зафіксовано

У містах Луганської обл. урочистості до Дня Перемоги пройшли без пригод. Про це йдеться в повідомленні прес-служби глави Луганської обласної державної адміністрації Геннадія Москаля.

Повідомляється, що свято відзначали навіть у населених пунктах на самій лінії розмежування вогню - у Троїцькому біля Дебальцевого (околиці села практично щодня бойовики обстрілюють), Станиці Луганській (яку позавчора терористи обстріляли з мінометів, перебивши магістральний газопровід), Попасній, Золотому і Нижньому.

"Подекуди заходи носили масовий характер, наприклад, у Попасній на мітинг зібралося майже три тисячі осіб. Однак ніяких ексцесів - провокацій проросійських симпатиків, політичних акцій комуністів, масового носіння георгіївських стрічок на них не було", - йдеться в повідомленні.

В Cєвєродонецьку на площі Перемоги, де проходила виставка військової техніки і відбулися основні святкові заходи, маса людей прийшли з українською національною символікою, а на площі було розгорнуто величезний жовто-синій прапор.

День Перемоги в Луганській обл. пройшов без пригод, - Москаль

Фото: День Перемоги в Сєвєродонецьку

Нагадаємо, при обстрілі в Луганській обл. поранений боєць АТО.