ua en ru

У справі розстрілу двох міліціонерів на АЗС проводяться експертизи, - ГПУ

У справі розстрілу двох міліціонерів на АЗС проводяться експертизи, - ГПУ Фото: Справа щодо розстрілу міліціонерів на АЗС ще не передана до суду

Справа ще не передана до суду

В рамках розслідування кримінального провадження за фактом розстрілу двох працівників міліції на АЗС проводяться експертизи, після чого справу буде передано в суд. Про це заявив начальник головного управління нагляду за кримінальними провадженнями Генеральної прокуратури України Юрій Севрук сьогодні на брифінгу, передає кореспондент РБК-Україна.

"Прокурори головного управління беруть активну участь у розслідуванні кримінального провадження за фактом нападу на АЗС, яке було в Києві 3 травня поточного року. Під час затримання тоді злочинців загинуло двоє працівників міліції, четверо отримали поранення, а також була поранена цивільна особа. По даній кримінальній справі проведений великий обсяг слідчих дій. На даний момент тривають психолого-психіатричні експертизи. За результатами кримінальне провадження буде направлено до суду",- заявив Севрук.

Нагадаємо, у Києві в ніч на 2 травня 2015 р. невідомі з автоматів обстріляли пост ДАІ на Броварському шосе, в результаті чого були вбиті два міліціонери.

Грабіжники АЗС, які розстріляли міліціонерів, були затримані 4 травня 2015 р.