ua en ru

В Дебальцево прибули 11 вагонів з боєприпасами для бойовиків, - ІС

В Дебальцево прибули 11 вагонів з боєприпасами для бойовиків, - ІС Дмитро Тимчук

На під'їзні колії станції Дебальцеве прибув вантажний потяг з 11 вагонів з боєприпасами і спорядженням для бойовиків. Про це керівник групи "Інформаційний супротив" Дмитро Тимчук написав у своєму Facebook.

"На під'їзні колії станції Дебальцеве, де обладнаний тимчасовий пункт розвантаження, прибув ешелон з товарними вагонами (11 одиниць) з боєприпасами, частково з продовольством і спорядженням", - написав він.

Також, за його словами, протягом минулої доби зафіксовано переміщення з Росії на Донбас близько 28 транспортних одиниць автомобільної техніки і ще 8 одиниць спеціальної техніки та обладнання. Крім того, наголошується перекидання через Стаханов та Алчевськ інженерної техніки на передові позиції бойовиків в районі Бахмутської траси (1 грейдер, 1 бульдозер і 2 екскаватора).

Як зазначає Тимчук, бойовики продовжують проводити перегрупування своїх сил.

"Так, проходить інтенсивне доукомплектування двох основних тактичних груп російсько-терористичних військ, зосереджених у північній частині зони АТО - Горлівської і Первомайско-Стахановської. Протягом останніх 4-х діб відзначається переміщення на ці ділянки 2-х "посилених батальйонів" терористів. В основному в складі "батальйонів" - "піхота" на автомобілях, однак разом з тим відмічається регулярне посилення даних тактичних груп бойовою технікою, яка перекидається окремо від живої сили і невеликими партіями. Зокрема, на даний момент Горлівська і Первомайско-Стахановська тактичні групи отримали по 1-2 танкових рот (в основному за рахунок відремонтованих і відновлених танків). А також, в цілому (додатково до раніше зосередженої в даних районах бронетехніці) ще 26 одиниць ББМ. Частина бронетехніки розгорнута в глибині бойових порядків бойовиків", - розповів Тимчук.

Він додав, що па приморському напрямку відзначається поява на озброєнні бойовиків значної кількості протитанкових засобів.

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление».В течении 02.04.2015 российско-террористические войска на Дон...

Posted by Дмитрий Тымчук on 2 Апрель 2015 г.

Нагадаємо, за повідомленням штабу АТО, нещодавно з РФ в Луганську обл. прибуло 20 вагонів з боєприпасами.