ua en ru

Чубаров: спецслужби РФ мають намір ліквідувати в Криму ряд посібників окупаційної влади

Чубаров: спецслужби РФ мають намір ліквідувати в Криму ряд посібників окупаційної влади Фото: Рефат Чубаров

Серед намічених жертв вказуються віце-спікер кримського парламенту Ремзі Ільясов і так званий "віце-прем'єр" Криму Михайло Шеремет

Російські спецслужби збираються усунути в анексованому Криму деяких поплічників окупаційної влади. Про це написав народний депутат України з фракції "Блок Петра Порошенка", голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров на своїй сторінці в Facebook.

За словами Чубарова, з окупованого Криму надходить інформація про те, що нібито розробляються плани спецслужб Росії з фізичного усунення деяких видних кримських поплічників окупаційної влади.

Він зазначив, що серед намічених жертв вказуються віце-спікер кримського парламенту Ремзі Ільясов і так званий "віце-прем'єр" Криму Михайло Шеремет.

"У випадку з Ремзі Ільясовим, згідно інформації, в якості причини вказується необхідність "відкрити дорогу" більш запопадливому і більше цинічному молодому колаборанту з числа кримських татар... У випадку ж з Михайлом Шереметом вирішуються одночасно, мовляв, два завдання: ліквідується ключовий учасник, співвиконавець і очевидець всіх злочинів, скоєних спецпідрозділами РФ у взаємодії з кримською "самообороною" в перші тижні окупації Росією Криму (тут і вбивство Решата Аметова); забирають одного з найбільш обізнаних і відданих Аксьонову подільників", - сказав Чубаров.

Разом з тим він зазначив, що підготовка та реалізація зазначених планів, за наявною інформацією, буде обставлена ​​в кращих традиціях КГБ - ФСБ, коли всі сліди спецоперації повинні привести до абсолютно непричетних людей, але відомими своїм неприйняттям окупації Криму.

"Бонусом спецоперації з'явиться вплетення в окупаційну міфологію двох жертовних імен - кримського татарина та росіянина - нібито полеглих від рук наймитів "хунти", - додав Чубаров.

Как-то в середине бандитских 90-х годов ко мне поступила информация о якобы готовящейся физической расправе надо мной и ...

Posted by Рефат Чубаров on 9 листопада 2015 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Київський районний суд Сімферополя постановою від 6 жовтня заочно заарештував народного депутата від "Блоку Петра Порошенко", голови Меджлісу кримськотатарського народу Рефата Чубарова.