ua en ru

Чубаров розповів про початок атаки олігархів на Меджліс через торговельну блокаду Криму

Чубаров розповів про початок атаки олігархів на Меджліс через торговельну блокаду Криму Фото: Рефат Чубаров

Меджліс не збирається відступати, доки безмежні обсяги торгівлі материка з Кримом не будуть припинені

Глава Меджлісу кримськотатарського народу, народний депутат України Рефат Чубаров розповів про початок атаки олігархів на Меджліс кримськотатарського народу через проведення торговельної блокади Криму. Про це Чубаров розповів у коментарі кореспонденту РБК-Україна.

"Зараз розпочинається один із найтяжчих моментів. Пішла атака олігархів, які відчувають, що ми не жартуємо", - сказав Чубаров.

За словами Чубарова, Меджліс не збирається відступати, доки безмежні обсяги торгівлі материка з Кримом не будуть припинені.

"Стоїмо, поки не введемо взаємовідносини між материком та окупованою частиною нашої землі - Кримом - певні правові норми, які би виключали безмежну торгівлю з Кримом", - додав він.

Раніше Чубаров заявляв, що Росія може піти на крайні заходи щодо кримськотатарської громади і оголосити діяльність Меджлісу екстремістською.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що депутат Верховної Ради України (ВРУ), національний лідер кримських татар Мустафа Джемілєв вважає, що питання про енергетичну блокаду Криму буде вирішене протягом жовтня.