ua en ru

Число жертв теракту на заході Ірану збільшилося

Число жертв теракту на заході Ірану збільшилося Фото: місце теракту в Ірані (twitter.com/JZarif)

На даний момент відомо про загибель 10 осіб

В результаті теракту на військовому параді в Ахвазі на заході Ірану загинули не менше 10 осіб. Про це повідомляється місцеве видання Fars.

Повідомляється, що нападники в Ахвазі встигли застрелити 10 осіб і поранити ще 21 присутнього на параді в пам'ять про військовослужбовців, загиблих під час війни з Іраком у 1980-ті роки. За уточненими даними, вогонь по учасникам параду і глядачам відкрили четверо чоловіків.

Також повідомляється, що терористи намагалися прорватися до трибуни з чиновниками, проте співробітники служб безпеки ліквідували двох з них, а решту затримали. Місцева влада назвала теракт боягузливою витівкою.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що в Ахвазі невідомі відкрили стрілянину на військовому параді, в результаті чого вісім осіб загинули. Спочатку місцеві ЗМІ стверджували, що стрілянину відкрили невідомі у камуфляжній формі, які стояли на трибуні.

До цього повідомлялося, що в Ірані в результаті катастрофи військового вертольота постраждали п'ять осіб. Вертоліт брав участь у навчаннях.