ua en ru

Чиновники Миколаївської міськради уклали збиткові договори на 7 млн гривень

Чиновники Миколаївської міськради уклали збиткові договори на 7 млн гривень Фото: СБУ

Тривають оперативно-слідчі дії для встановлення та притягнення до відповідальності всіх осіб, причетних до укладання збиткових договорів

Співробітники Служби безпеки України виявили факт укладання завідомо збиткових угод чиновниками Миколаївської міської ради. Про це йдеться у повідомленні прес-служби СБУ.

"У березні 2015 року посадовці підписали договір з одним місцевим товариством на послуги з охорони кількох об'єктів міськради. Під час перевірки правоохоронці з'ясували, що представники фірми не надали затверджений в угоді перелік послуг", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, співробітники спецслужби встановили, що підприємці з 2011 року виграють усі конкурсні торги, які проводяться міськрадою за цим напрямком. Загальна сума контрактів на надання охоронних послуг становить майже сім мільйонів гривень.

"За ініціативою СБ України відповідними органами буде проведено аудит виконання всіх угод, укладених з підприємцями. Відкрито кримінальне провадження за ст. 191 Кримінального кодексу України", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, наразі тривають оперативно-слідчі дії для встановлення та притягнення до відповідальності всіх осіб, причетних до укладання збиткових договорів та ненадання послуг.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві суд взяв під варту трьох податківців за хабар у 4 млн гривень.