ua en ru

Чотири патрульних з Одеси звільнили за сепаратистські пости в соцмережах

Чотири патрульних з Одеси звільнили за сепаратистські пости в соцмережах Фото: поліція

Ще з приводу п'ятьох поліцейських проводиться перевірка

Чотири патрульних поліцейських з Одеси звільнили за сепаратистські пости в соціальних мережах. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ НП України в Одеській області.

"За антидержавні публікації в соцмережах звільнені чотири патрульних з Одеси", - йдеться в повідомленні.

Після отримання інформації щодо антиукраїнських публікацій в соціальних мережах з боку декількох співробітників патрульної поліції р. Одеси керівництво Національної поліції доручило провести перевірку зазначених фактів.

За результатами перевірки з'ясовано, що четверо працівників поліції у своїх облікових записів в соціальних мережах свідомо розміщували інформацію антиукраїнського змісту відео, публікації, фотографії, які "суперечать морально-етичним якостям українського міліціонера".

"Співробітники патрульної поліції Одеси пояснили, що інформацію вони отримували з джерел сепаратистського спрямування. При цьому мотиви, за яким працівники поліції здійснювали розповсюдження антиукраїнських публікацій, не були визнані досить аргументованими", - розповіли в управлінні поліції.

У той же час в ході перевірки в облікових записах ще п'яти поліцейських не виявили сепаратистських записів. Відносно них проводиться додаткова службова перевірка.

Нагадаємо, раніше співробітникам Національної поліції України заборонили вести акаунти в російських соціальних мережах "Однокласники" і "Вконтакте".