ua en ru

Черкаси затопило через сильну зливу, рух транспорту обмежено

Черкаси затопило через сильну зливу, рух транспорту обмежено Фото: Черкаси затопило через дводенну зливу

Рятувальники проводять роботи по відкачуванню води з проїжджої частини

facebookВ Черкасах внаслідок сильної зливи затопило вулиці, сильні пориви вітру ламають дерева, через затоплення проїзджої частини частково перекрито рух транспорту. Про це повідомляє прес-служба управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Черкаській обл.

Черкаси затопило через сильну зливу, рух транспорту обмежено

Фото: негода у Черкасах

"27 червня об 11:00 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС надійшло повідомлення про те, що на вулиці Благовісній, внаслідок сильного пориву вітру, деревом перекрито вхід до під`їзду. Рятувальники 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС, які оперативно прибули на місце події розпиляли повалене дерево та звільнили прибудинкову територію від гілок. Після проведення цих робіт вони виїхали на ліквідацію надзвичайної ситуації коло П'ятої поліклініки на вулиці Конева. Тут у наслідок сильних опадів затоплено частину проїжджої частини вулиці 30 років Перемоги, внаслідок чого майже повністю перекрито рух автотранспорту", - повідомляють у пресс-службі.

Повідомляється, що наразі у Черкасах створена міська комісія ТЕБ та НС до місця події спрямовано рятувальну техніку здатну відкачувати воду.

"Наразі рятувальники ДСНС спільно з іншими службами міста за допомогою 3 мотопомп проводять роботи по відкачуванню води з проїжджої частини", - йдеться у повідомленні.

Черкаси затопило через сильну зливу, рух транспорту обмежено

Фото: в Черкасах затопило вулиці

Депутат Черкаської міськради Наталія Коваленко у своєму Facebook повідомила, що затоплена також вулиця Героїв Дніпра.

"Друга доба негоди в районi рiчкового порту. Вулиця Героїв Днiпра по традицiї пiдтоплена", - написала Коваленко.

Друга доба негоди в районi рiчкового порту. Вулиця Героiв Днiпра по традицii пiдтоплена. Тим хто викреслив вулицю Г.Днiп...

Posted by Natalia Kovalenko on 27 Июнь 2015 г.

Нагадаємо, в Україні через негоду знеструмлено 77 населених пунктів.