ua en ru

У Черкасах поліція затримала озброєних викрадачів двох людей

У Черкасах поліція затримала озброєних викрадачів двох людей

Викрадачі наділи їм на голову мішки, зв’язали і сказали, що везуть убивати

У Черкасах поліція затримала озброєних чоловіків, які побили та викрали двох людей. Про це повідомляє прес-служба поліції Черкаської області.

Як зазначено, до поліції надійшла інформація від громадянина про те, що їх із товаришем викрали.

"Двоє невідомих зробили декілька пострілів у їхній бік, заштовхнули у вантажний фургон та повезли у невідомому напрямку. Також потерпілий розповів, що викрадачі наділи їм на голову мішки, зв’язали і сказали, що везуть убивати", - йдеться в повідомленні.

Згодом на території Черкаської оперативної зони було введено план "Перехоплення", а поліцейські почали розшук викрадачів.

"Під час відпрацювання території працівники Черкаського відділу поліції помітили підозрілий фургон, який, порушуючи правила дорожнього руху, на великій швидкості різко звернув з основної дороги у безлюдне місце на промислову зону. Після переслідування вантажного автомобіля черкаські правоохоронці затримали викрадачів, які були безпосередньо причетні до побиття та викрадення потерпілих", - доповіли у відомстві.

Там також додали, що, відчинивши кузов, працівники поліції побачили скривавлених чоловіків, зв’язаних мотузкою і з мішками на голові. Під час огляду місця події правоохоронцями також було знайдено два пістолети, якими викрадачі стріляли у чоловіків.

altaltaltaltalt
Фото: затримання викрадачів людей у Черкасах (прес-служба НПУ)

За даними поліції, звільнених 31-річних потерпілих доставлено до Черкаської міської лікарні для надання першої медичної допомоги.

"Як з’ясувалося, викрадачами виявилися місцеві жителі 40 та 32 років. Їх затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, з ними працюють слідчі. Нині встановлюються всі обставини цієї події", - зазначили правоохоронці.

За цим фактом Черкаським відділом поліції вирішується питання про відкриття кримінального провадження за частиною 2 статті 146 КК (незаконне позбавлення волі або викрадення людини).

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Черкасах банда викрадачів жорстоко познущалася над 40-річною жінкою.