ua en ru

Частина військкоматів Харкова відверто провалює мобілізацію, - заступник мера

Частина військкоматів Харкова відверто провалює мобілізацію, - заступник мера

Частина військкоматів Харкова відверто провалює мобілізацію. По двом військкоматам міста - в Комінтернівському та Червонозаводському районах план мобілізації досягає лише 28%. Про це заявив заступник міського голови з питань розвитку та забезпечення життєдіяльності міста Ігор Терехов під час наради про хід виконання мобілізації.

В ході наради в. о. прокурора міста Олександр Фільчаков повідомив, що по роботі Комінтернівського військкомату проводиться досудове розслідування, передає прес-служба Харківської міськради. За словами в. о. військового комісара Харківської області Юрія Калгушкина, з 5 943 повісток, які повинні були вручити військовозобов'язаним на харківських підприємствах, отримали повістки 1 850 осіб (31%). З них у військкомати прибутку лише 1350 (73% від отримали).

Нагадаємо, 16 березня співробітники військової прокуратури спільно з робітниками СБУ в Харківській області затримали заступника військового комісара - начальника відділення комплектування одного з районних військкоматів Харкова при отриманні хабара.