ua en ru

БПП пропонує провести додаткове пленарне засідання 17 грудня

БПП пропонує провести додаткове пленарне засідання 17 грудня Фото: Юрий Луценко

Луценко пропонує 17 грудня призначити нових членів ЦВК і внести зміни в Конституцію в частині судової реформи

Парламентська фракція "Блок Петра Порошенка" пропонує Верховній Раді України провести додаткове пленарне засідання у четвер, 17 грудня 2015 року. Про це в ході погоджувальної ради заявив лідер фракції БПП Юрій Луценко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Наступного тижня у четвер провести пленарне засідання", - запропонував Луценко і пояснив, що на останньому пленарному тижні, з 22 по 25 грудня, Рада повинна працювати тільки над бюджетом та податковою реформою, а всі інші важливі законопроекти слід прийняти до 22 грудня.

Також він розраховує, що вже найближчим часом Кабмін внесе до парламенту проект змін до Податкового кодексу та проект бюджету-2016.

"Ми зможемо в наступні понеділок, вівторок і середу попрацювати в комітетах. Вийти на прийняття низки важливих законів, щоб звільнити тиждень перед Новим роком для повноцінної роботи з бюджетом й податковим кодексом", - додав Луценко.

Крім того, Луценко запропонував розглянути 17 грудня питання призначення нових членів ЦВК і розглянути законопроект про внесення змін до Конституції в частині судової реформи.

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр Арсеній Яценюк заявив, що Кабмін схвалить проект держбюджету-2016 9 грудня.