ua en ru

При боях в Станиці поранені двоє військових і мирний житель, пошкоджений газопровід, - Москаль

При боях в Станиці поранені двоє військових і мирний житель, пошкоджений газопровід, - Москаль Фото: Генадій Москаль

Без газу залишаються 10 будинків

При боях в Станиці Луганській вночі 10 травня поранені двоє українських військових і мирний житель, а також в результаті обстрілу було пошкоджено газопровід. Про це повідомляє прес-служба керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля.

"Вчора (10.05) після 21.00 терористи з правого берега Сіверського Дінця обстріляли Станицю Луганську із зенітних установок, гранатометів і мінометів. Після обстрілу зав'язався ближній бій із застосуванням автоматичної зброї. В ході бою одна з гранат потрапила в приватний будинок на Червоноармійській. Оскільки виїзд пожежних до місця був неможливий через бойові дії, будинок повністю згорів", - йдеться в повідомленні.

Крім цього, за даними Москаля, в ході боїв поранення отримали 2 військових, а також мирний житель.

"Під час перестрілки поранення отримали двоє українських військовослужбовців (рани виявилися неважкими, загрози життю немає), а також мирний житель - місцевий чоловік, в будинок якого влучила граната", - йдеться в повідомленні.

Також пошкоджено газопровід, без газу залишаються 10 будинків.

Вранці в Станиці тихо, ремонтні бригади відновлюють поставки газу.

Нагадаємо, протягом 9 травня в Луганській обл. отримали поранення боєць АТО і український прикордонник, постраждалі були госпіталізовані.