ua en ru

Бойовики з вечора 22 рази обстріляли позиції сил АТО, - штаб

Бойовики з вечора 22 рази обстріляли позиції сил АТО, - штаб Фото: бойовики продовжують порушувати домовленості мінські

Проти сил АТО в хід пішли "Гради", міномети і важка артилерія

Проросійські бойовики на Донбасі з вечора, 27 квітня, 22 рази обстріляли позиції сил антитерористичної операції (АТО). Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"Увечері 27 квітня ситуація в зоні проведення Антитерористичної операції знову загострилася. З 18:00 до 00:00 незаконні збройні формування 22 рази обстріляли позиції наших військ уздовж лінії розмежування. При цьому злочинці знову застосовували важку артилерію і реактивні системи залпового вогню, в тому числі, за мирним громадянам", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що, крім обстрілу Авдіївки і Новоласпи з "Градів", бойовики з 120-мм міномета двічі обстрілювали опорні пункти сил АТО в районі Пісків і Опитного, а також в районі Авдіївки і Чермалика Донецької обл. і Щастя Луганської обл.

Крім того, сили АТО поблизу Авдіївки, Опитного і Чермалика були обстріляні з важкої артилерії.

"Також в ході збройних провокацій проти Українських військ бандформування застосовували міномети калібру 82 міліметри, автоматичні гранатомети і стрілецьку зброю", - йдеться в повідомленні.

Увечері 27 квітня ситуація в зоні проведення Антитерористичної операції знову загострилася. З 18.00 до опівночі незаконн...

Posted by Прес-центр АТО on 27 Апрель 2015 г.

Нагадаємо, раніше Держдеп США заявив про рекордний концентрації систем ППО Росії на Донбасі.