ua en ru

Бойовики вранці збільшили кількість провокаційних і прицільних обстрілів сил АТО

Бойовики вранці збільшили кількість провокаційних і прицільних обстрілів сил АТО Фото: українські війскові

Бойовики готують мінометні розрахунки для обстрілу позицій українських військових

Бойовики сьогодні вранці, 7 грудня, збільшили кількість провокаційних і прицільних обстрілів сил антитерористичної операції (АТО) на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО.

"Сьогодні, 7 грудня, станом на 07:30 противник збільшує кількість провокаційних і прицільних обстрілу в районах Верхньоторецької і Сокільників. А також обстрілів зі стрілецької зброї позицій та населених пунктів", - йдеться в повідомленні.

У штабі наголосили, що це здійснюється з метою провокації вогню у відповідь з боку українських військових перед черговим засіданням тристоронньої робочої групи 8-10 грудня.

"Також, за оперативними даними, здійснюється підготовка мінометних розрахунків 2-го АК НЗФ з метою обстрілу позицій сил АТО. З 5 по 12 грудня проходила підготовка зазначених підрозділів противника, які використовують набуті навички під час обстрілу позицій сил АТО", - додали в штабі.

Сьогодні, 7 грудня, станом на 07.30 противник збільшує кількість провокаційних та прицільних обстрілів у районах Верхньо...

Posted by Прес-центр штабу АТО on 6 декабря 2015 г.

Нагадаємо, бойовики зосередили реактивні системи залпового вогню "Град" в районі Донецька, Луганська та інших підконтрольних міст і населених пунктів.