ua en ru

Бойовики вранці обстріляли Троїцьке Луганської області

Бойовики вранці обстріляли Троїцьке Луганської області Фото: Геннадій Москаль

В Станиці Луганській стався бій між терористами і українськими силовиками

Бойовики сьогодні вранці, 26 квітня, обстріляли з мінометів Троїцьке Луганської області. Про це повідомляє прес-служба керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля.

"Сьогодні (26.04) після 5-ти годин ранку бойовики обстріляли с. Троїцьке (Попаснянський район поблизу Дебальцева) з мінометів. Всього було зроблено п'ять пострілів з боку окупованого Калинового. Міни вибухнули на території сільської ради, однак руйнувань житлового сектора або інфраструктури не завдали. Інформації про постраждалих мирних жителів і військовослужбовців в результаті обстрілу не надходило", - йдеться в повідомленні.

Крім того, за інформацією Москаля, вчора і сьогодні вранці були чутні перестрілки в Кримському.

"У Станиці Луганській після півночі біля мосту через Сіверський Донець відбулося бойове зіткнення між бойовиками і українськими силовиками. За попередніми даними, поранених чи загиблих немає. На решті території Луганщини дотримувався режим бойової тиші", - повідомив Москаль.

Нагадаємо, 23 квітня бойовики, які закріпилися на правому березі Сіверського Дінця, знову обстріляли р. Щастя з автоматичних гранатометів.