ua en ru

Бойовики вранці обстріляли Широкіно з танків і мінометів, - Оборона Маріуполя

Бойовики вранці обстріляли Широкіно з танків і мінометів, - Оборона Маріуполя Фото: ситуація під Маріуполем

Бойовики сьогодні, 21 квітня, обстріляли сили антитерористичної операції (АТО) в Широкіно Донецької області з танків і мінометів. Про це йдеться в повідомленні штабу Оборони Маріуполя на Facebook.

"Сьогодні вранці з 5.00 до 9.00 супротивник зробив 3 обстрілу позицій в Широкіно", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, обстріли були зроблені зі стрілецької зброї, мінометів і танків.

"Також 1 обстріл зі 120-міліметрових мінометів був проведений по позиціях сил АТО до н. п. Миколаївка. Втрат за вчора і сьогодні немає", - підкреслили в штабі оборони.

При цьому наголошується, що вчора бойовики 5 раз обстріляли позиції сил АТО в районі Маріуполя.

"Українським військовослужбовцям було дозволено відкрити у відповідь вогонь. Під час нанесення удару з 82 міліметрових мінометів з 17.00 до 19.00 противник 5 разів, приблизно кожні 30 хвилин, просив припинення вогню і через кілька хвилин його порушував. З цього можна зробити висновок, що проти сил АТО, на даний момент, воює не підготовлена армія, а слабо організовані бандитські угруповання", - повідомили в штабі.
Близько 19.00 в результаті обстрілу з 120 міліметрового міномета отримав поранення 21 - річний боєць "Азова", зараз він знаходиться в одній з лікарень міста з діагнозом осколкове поранення в потилицю.

Вчера противник днем и вечером 5 раз производил обстрелы позиций в секторе "М".Все 5 обстрелов были нанесены по н.п. Ш...

Posted by Оборона Мариуполя on 20 Апрель 2015 г.

Зазначимо, як повідомив сьогодні лідер "Інформаційного опору" Дмитро Тимчук, бойовики перекинули в район Широкіно 4 танки і 4 ББМ.