ua en ru

Бойовики за добу 152 рази обстріляли сили АТО, - штаб

Бойовики за добу 152 рази обстріляли сили АТО, - штаб Фото: бойовики на Донбасі

Найгарячіше на Донецькому напрямку

Протягом минулої доби бойовики 152 рази обстріляли позиції українських військових в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі. Про це йдеться у повідомленні прес-центру АТО на Facebook.

Повідомляється, що найбільш гаряче ввечері було на Донецькому напрямку.

"З 20.47 і майже до 10 вечора бойовики 4 рази били з реактивних систем залпового вогню БМ-21 "Град" по українських позиціях неподалік Пісків. По цьому ж селищу, злочинці тричі вели вогонь зі 120-міліметрових мінометів. Також, лише вчора ввечері бойовики 5 разів з мінометів 120 калібру і тричі зі 122-міліметрової артилерії обстріляли Авдіївку. А о 21.40, 22.00, 22.40 найманці били по селищу Опитне з "Градів", - йдеться у повідомленні.

Також відзначається, що в районі Маріуполя, з 6 вечора, артилерія противника вела вогонь по наших опорних пунктах у селищах Лебединське, Старогнатівка, Талаківка, Павлополь.

"На Артемівському напрямку, близько опівночі, бойовики обстріляли наші підрозділи з мінометів, артилерії калібру 152 міліметри, БМП та гранатометів неподалік селища Кірове", - додали в штабі АТО.

За даними штабу, загалом за минулу добу бойовики 152 рази порушили режим припинення вогню. З них більшість - 102 випадки - зафіксовано на Донецькому напрямку.

Минулої доби, з 18 години і до опівночі, незаконні бандформування суттєво збільшили кількість обстрілів позицій сил АТО ...

Posted by Прес-центр АТО on 12 серпня 2015 р.

Нагадаємо, в результаті обстрілу Авдіївки у вівторок Спільний центр з координації та контролю (СЦКК) зафіксував знищення бойовиками газорозподільного пункту і пошкодження лінії електропередач.