ua en ru

Бойовики за добу 43 рази обстріляли сили АТО, - штаб

Бойовики за добу 43 рази обстріляли сили АТО, - штаб Фото: бойовики

Найбільше ситуація ускладнилась біля Маріуполя

Бойовики за добу 43 рази обстріляли сили антитерористичної операції (АТО) на Донбасі. Про це повідомляє прес-центр АТО у Facebook.

"Вчора, 24 червня, в зоні проведення АТО після відносного затишшя протягом дня бойовики проросійських гібридних бандформувань значно активізувались під вечір вздовж усієї лінії розмежування сторін.

Звечора до опівночі бойовики більше 30 разів обстріляли наші позиції.

Найбільше ситуація ускладнилась біля Маріуполя. Наші позиції поруч із Широкиним й Талаківкою щільно були обстріляні з потужних 152-мм гаубиць. По Бердянському ворог гатив із артилерійських систем калібру 122 мм. Окрім того, Широкине обстрілювали зі стрілецької зброї гранатометів та переносних версій РСЗВ "Град-П".

По Пісках і Опитному, що неподалік Донецька, бойовики били із 120-мм мінометів, вибухали там і запалювальні міни.

Під обстріли із важких мінометів також потрапили Ленінське та Кірове, що в районі Артемівська, а на Луганщині - Щастя й Станиця Луганська.

Всього протягом минулої доби було зафіксовано 43 випадки застосування ворогом зброї", - йдеться в повідомленні.

Вчора, 24 червня, в зоні проведення АТО після відносного затишшя протягом дня бойовики проросійських гібридних бандформу...

Posted by Прес-центр АТО on 24 Июнь 2015 г.

Крім того, зазначається, що впродовж цієї доби, з опівночі до ранку, бойовики 6 разів били по позиціях українських військ. Зі 120-мм мінометів по Широкиному, зі стрілецької зброї та гранатометів - по Красногорівці та Бердянському.

Нагадаємо, у Луганській області СБУ знешкодила вибухівку, закладену бойовиками для підриву дороги.