ua en ru

Бойовики за добу 54 рази обстріляли позиції сил АТО, - штаб

Бойовики за добу 54 рази обстріляли позиції сил АТО, - штаб Фото: Бойовики на Донбасі

Під обстрілами знову опинились Піски та Мар'їнка

Впродовж минулої доби проросійські бойовики обстріляли позиції українських військових в зоні проведення антитерористичної операції 54 рази. Про це йдеться у повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

Так, згідно з повідомленням, під вогнем знову опинились Піски та Мар'їнка, що неподалік окупованого Донецька.

"Загарбники гатили із мінометів різних калібрів та гранатометів. На цьому ж напрямку зі 122-мм гаубиць також було обстріляно Первомайське, а з мінометів калібру 120 мм - Славне й Тарамчук", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що на Луганщині, застосовуючи міномети, ПТРК, стрілецьку зброю та гранатомети, бойовики вдарили по Новотошківському, Станиці Луганській, Кримському та Золотому.

"В районі Маріуполя танки й міномети проросійських бандформувань гатили по Старогнатівці. А близько опівночі злочинці нанесли артилерійській удар з потужних гаубиць калібру 122 та 152 мм по околицях Бердянського.

Водночас, порушуючи власні обіцянки про демілітаризацію, бойовики самопроголошених псевдогеоутворень й далі б'ють по Широкиному", - додали в прес-центрі.

В штабі також зазначили, що з початку цієї доби бойовики ще 10 разів обстріляли позиції українських військових.

Відносне зменшення активності російсько-терористичних бандформувань вчора вдень тривало не довго. До опівночі бойовики щ...

Posted by Прес-центр АТО on 1 Июль 2015 г.

Нагадаємо, вчора, 1 липня, бойовики обстріляли Широкине Донецької області незадовго перед заявою про його демілітаризацію.